View Single Post
Staro 14.07.2016., 17:55   #2542
9800pro
aka Edo, aka Syncros

9800pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Došao je jučer NEXBOX A95X TV Box Amlogic S905 za nepunih 22,5$ pa evo prvih dojmova :

Nakon što je očekivano po uključenju odradio sve moguće update dodah mu još i Croatia on demand pa krenuh u testiranje.
Spojio sam bežični miš i radilo je ok dok se nakon nakon nekog vremena sve nije srušilo.
Ugledah početni logo Nexboxa i u nastavku teškoće s ponovnim spajanjem na wifi.
Nakon čekanja da se sam spoji pokušah ručno ali sam nekoliko puta dobio odbijenicu uz legendarnu opasku: try again...
No, kad se konačno spojio sve je radilo dobro neko vrijeme i onda opet crash i početni logo....
Pomislih da ga možda miš zeza pa pređoh na upravljanje daljinskim.
Nažalost isti quratz.
Bilo koja brža akcija daljinskim u Kodiju ( brzo skrolanje npr. ) izaziva rušenje sustava.
Dadoh mu zadnju šansu tako da sam odabrao reset na tvorničke postavke nadajući se naivno da će to pomoći ali sam se uzalud veselio.

Prije nego što u trenucima gnjeva isčekićam to kinesko bescarinsko smeće zanima me sljedeće:
Je li moguće na neki drugi način ponovo instalirati OS ?
Ukazuju li simptomi na mogući hardverski problem ?

Hvala unaprijed na odgovoru.
Deinstaliraj sve što možeš od aplikacija, pogotovo ova sranja za free gledanje, ono makni sve. Makni i Kodi koji god da je. Onda lagano restart i instaliraj samo službeni Kodi, bez addonova za početak. Vidi kako se onda ponaša, ako je jedan dan ok, stavi onda koji addon pa vidi dalje. Ako te i nakon toga zeza onda udri čekićem
Ja sam se opekao sa m8s sranjem i nema šanse uzimati bilo šta što nema službeni support tipa Minix, Wetek...
Znam da 23 dolara nije puno ali đabe ti ako ne radi...

Sent from my M4 Aqua
9800pro je offline