Citiraj:
Autor panoramix
Došao je jučer NEXBOX A95X TV Box Amlogic S905 za nepunih 22,5$ pa evo prvih dojmova :
Nakon što je očekivano po uključenju odradio sve moguće update dodah mu još i Croatia on demand pa krenuh u testiranje.
Spojio sam bežični miš i radilo je ok dok se nakon nakon nekog vremena sve nije srušilo.
Ugledah početni logo Nexboxa i u nastavku teškoće s ponovnim spajanjem na wifi.
Nakon čekanja da se sam spoji pokušah ručno ali sam nekoliko puta dobio odbijenicu uz legendarnu opasku: try again...
No, kad se konačno spojio sve je radilo dobro neko vrijeme i onda opet crash i početni logo....
Pomislih da ga možda miš zeza pa pređoh na upravljanje daljinskim.
Nažalost isti quratz.
Bilo koja brža akcija daljinskim u Kodiju ( brzo skrolanje npr. ) izaziva rušenje sustava.
Dadoh mu zadnju šansu tako da sam odabrao reset na tvorničke postavke nadajući se naivno da će to pomoći ali sam se uzalud veselio.
Prije nego što u trenucima gnjeva isčekićam to kinesko bescarinsko smeće zanima me sljedeće:
Je li moguće na neki drugi način ponovo instalirati OS ?
Ukazuju li simptomi na mogući hardverski problem ?
Hvala unaprijed na odgovoru.
|
Deinstaliraj sve što možeš od aplikacija, pogotovo ova sranja za free gledanje, ono makni sve. Makni i Kodi koji god da je. Onda lagano restart i instaliraj samo službeni Kodi, bez addonova za početak. Vidi kako se onda ponaša, ako je jedan dan ok, stavi onda koji addon pa vidi dalje. Ako te i nakon toga zeza onda udri čekićem
Ja sam se opekao sa m8s sranjem i nema šanse uzimati bilo šta što nema službeni support tipa Minix, Wetek...
Znam da 23 dolara nije puno ali đabe ti ako ne radi...
Sent from my M4 Aqua