Citiraj:
Autor Tvrdi
Nisam dugo igrao ARMU3. I sad nakon updatea odrađenog neće mi startat igru. Bilo direktno is exe ili preko launchera. Probao sam u steamu preko Verify integrity of game cache i čak Delete local content i ponovo skinuo i instalirao igru i ništa ne pomaže. Nema nikakve poruke samo neće dignut igru. A radila je prije na ovoj istoj konfi.
|
Ne znam. Meni radi uredno od prvog dana. Jesi probao pokrenuti ju sa administratorskim pravima? Možda AV neki?
Jučer odigrali Moshus i ja s još jednim frendom prve 3 misije APEX coop kampanje, i mogu reć da sam zadovoljan kako je to složeno. Nije lagana, ali nije ni preteška. No, da nema respawn sistema još bi bili na prvoj misiji.
Kampanja ima svega 7 misija i to mi se čini malo. Ali dobro je odrađen voice acting i općenito mi se sviđa kako je složena. Jednostavno ali funkcionalno napucavanje po džungli je najkraći opis kampanje.
Što se tiče novog otoka, Tanoa - zna bit tako gusto u šumi da na 5 metara od sebe od lišća ne vidiš lika koji je na mapi ispred tebe. Inače je mapa predivna. Malo AI ima prednost i vidi te čim si na nekoj čistini ali na područjima visokog lišća (preko glave visina, ima i takvih dijelova) navodno te ni AI ne vidi.