Citiraj:
Autor panasonic
Dobro da još nisi napisao da su te pokušali i silovat dok si popravljao PC.
Stvarno te nitko ne tjera da to sve radiš i nitko te ne tjera da ideš ljudiam po kućama, nek oni donesu PC kod tebe.
Ne znam zašto se neki čude za 50 kn/h, ako ti možeš ti naplaćuj 400 kn/h, svatko zna svoje.
|
Radio sam za servis, sluzbeno im davao racun, sat vremena je bio 180kn. Bilo im puno. Ok. Mogu i na crno, zajebavacu se 2-3-4h i naplatit sve skupa 200kn, opet je puno.
Kad radis sluzbeno, ides na teren, kad radis na crno, neka donesu comp. Nije to neka filozofija. A iskustava losih imam tone, a to ti moze svatko odavde navest cjepidlake i sta su dozivili od ljudi.
Citiraj:
:facepalm:
Da, to je sličan posao samo što je on završio faks za to i otvorio ordinaciju, a ti si skinuo krekirane windowse s torrenta i to je sve.
Koje lupetanje, otvori svoj PC servis pa se onda uspoređuj s ostalim zanimanjima.
|
Nabijem i njega i ordinaciju. Stomatolg je tu bio slikovito, koliko ima zanimanja bez faxa sta naplacuju vise od servisera?
Jel vodoinstalater zavrsio fax? Promjeni cjev u 5 min i 200kn digne. Vulkanizer? Koji oni fax idu? Skine gumu, promjeni i vrati, niti 5 min posla a po gumi uzm 50kn.
Evo nedavno mi bio serviser za klimu, nasprejao je iznutra, malo ocistio i 300kn, niti sat vremena rada. 300kn sa racunom ili 200kn na crno.
Servis za PC necu otvarat da mi balavci iz kvarta rade isto za 50kn a ja imam 127 nameta za platit prije nego mi ista ostane za placu.
Reinstal wina je apsolutno najlaksa stvar, al popravit win i spasavat podatke, micat neke gadne viruse, radit mreze i jos tonu gluposti...ma potpisao bi odma da mi je posao 8-10h na dan samo radit reinstal wina.