View Single Post
Staro 13.07.2016., 13:08   #5364
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor +Tenja Pregled postova
Amis je na žalost samo prošlost što se tiče usluga i odnosa prema klijentima. Na pritužbe sada odgovara VIPnet te su im odgovori besmisleni i služe za kupovinu vremena te pokušajima da korisnik odustane od pritužbi tj. gubitkom volje. Bitno je da su promptno promijenili sve u "VIPnet d.o.o." gdje god su stigli, a uslugu i povjerenje korisnika zanemarili. Naravno da su zvali i pitali o migraciji kod njih i na B.net. Zastupnici od B.net-a su posebna priča, sve se može i sve je moguće dogovoriti. Svi spominju kako je to optika do doma, priča s limitima "fair usage" se prodaje kao zaštita mene od drugih korisnika koji ometaju rad mreže te onaj interesantni dio da ako nije torrent promet mogu nazvati tehničku službu koja će pogledati kojeg je tipa promet i mogu ukloniti "blokadu".

Na kraju sam prešao na Iskon tj. vratio se i zasada sve radi bez problema. Čak sam u nekom momentu razmišljao i o HT-u ali opcija TV/Internet nije kod njih dostupna.
Točno to ... zovu postojeće Amis korisnike sa važećim ugovorom i nude nove ugovore od 24 mj na prevaru kao dobiš nešto više. Kao imaš sve isto plus benefite a na kraju kad pristaneš naravno da nije tako. Pisanje prigovora je besmisleno jer samo šalju šablonske odgovore nevezano za tvoj prigovor. Ja ne znam više šta da radim osim da pišem hakomu!
Xenon je offline   Reply With Quote