13.07.2016., 10:25
|
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Autor BladeRy
50kn/h?
Ma daj, prvo te zovu u svako doba dana, kucni red, noc, nista to njima ne znaci, comp/win je mrtav, zaustavite planet, nemogu na FB.
Onda pitanje sta je bilo, jel se pali, da znam sta da nosim, hocu nosit svoje napajanje i djelove il je software problem..nista ne znaju. Ok, nosi sve.
Dodjes na teren, parkiras gdje nadjes (i ako nadjes) da te doceka sa lajavim govnetom od pasa, jer zamisli kad ti dodje covjek popravljat nesto a ti pustas to lajavo govno da skace na nejga i laje i rezi umjesto da tog monstruma zatvori u drugu sobu.
Sjednes radit comp, pita te jesi pusac, nisam, ok. Al on je, pepeljaru meni pod nos i dim u meni lice.
|
Dobro da još nisi napisao da su te pokušali i silovat dok si popravljao PC.
Stvarno te nitko ne tjera da to sve radiš i nitko te ne tjera da ideš ljudiam po kućama, nek oni donesu PC kod tebe.
Ne znam zašto se neki čude za 50 kn/h, ako ti možeš ti naplaćuj 400 kn/h, svatko zna svoje.
Citiraj:
U stomatologa sjednes da ti sredi zub i za 45min digne 450kn i njemu se ne prigovara, a satnica mu je debelo veca od nase.
|
:facepalm:
Da, to je sličan posao samo što je on završio faks za to i otvorio ordinaciju, a ti si skinuo krekirane windowse s torrenta i to je sve.
Koje lupetanje, otvori svoj PC servis pa se onda uspoređuj s ostalim zanimanjima.
|
|
|