View Single Post
Staro 13.07.2016., 09:06   #761
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
50kn/h?
Ma daj, prvo te zovu u svako doba dana, kucni red, noc, nista to njima ne znaci, comp/win je mrtav, zaustavite planet, nemogu na FB.
Onda pitanje sta je bilo, jel se pali, da znam sta da nosim, hocu nosit svoje napajanje i djelove il je software problem..nista ne znaju. Ok, nosi sve.
Dodjes na teren, parkiras gdje nadjes (i ako nadjes) da te doceka sa lajavim govnetom od pasa, jer zamisli kad ti dodje covjek popravljat nesto a ti pustas to lajavo govno da skace na nejga i laje i rezi umjesto da tog monstruma zatvori u drugu sobu.
Sjednes radit comp, pita te jesi pusac, nisam, ok. Al on je, pepeljaru meni pod nos i dim u meni lice.

Bilo je ljudi sa losim imovinskim stanjem gdje mi je bilo zao uzet pare, a bilo je GOVANA od ljudi sa 20kkn vrijednim compom sta se cigane za 50-100kn kad im sve sredis.
Da ne govorim sta si sa ljudima bolji, to im postajes javna kurva 24/7. Za svaku glupost te zovu, ne radi printer al oni nista ne znaju, kazes im da pogledaju jel kabel jos ustekan u printer....je. Ok, izlaz na teren, kabel nije bio ustekan. I milion takvih gluposti jer ako si jeftin onda, sta kolege gore kazu, postajes hotline a ako nisi promjenio broj u 060 onda si budala.
Teamspeaker nisam nikome stavio iz principa, naucio se sa rodbinom, svaki put kad im je nesto, neka se ujak spoji i sredi. Njih sam podnosio jer "moram", druge niposto, a i rodbinu sam odjebao vrlo brzo.

U stomatologa sjednes da ti sredi zub i za 45min digne 450kn i njemu se ne prigovara, a satnica mu je debelo veca od nase.

BladeRy je offline