Ja to vec 5 godina ne radim. Ni za kakvu cijenu. Ozbiljno.
Osim naravno svojoj obitelji i jako, ali jako bliskim prijateljima. Ako me netko preporuci nekoj firmi slucajno, uljudno ih odbijem jer sam prezauzet. To je moj glavni razlog.
Ne bavim se odrzavanjem racunala, niti sam se ikad zelio time baviti. A silom prilika postao sam u odredjenim krugovima popularan. Nije bio problem ni naplatiti, ali to konstatno zivkanje bilo kada i bilo gdje je kap koja je prelila casu.
23h na vecer? "Ma on ti ne spava, sigurno programira/gejma/gleda film. Takav ti je on, slobodno ga nazovi". E pa neces vise razbojnice.
I onda zivkanje svako malo da ovo ne/radi. Imam svog posla, hvala lijepo. Lijepo svima kazem da sam prezauzet, a da sa windowsima odavno nisam u doticaju i preporucim uljudno par prijatelja kojima takvi poslovi i lova odlicno dodju. I svi sretni.
Osim ako lova nije stvarno potrebna, to mi je valjda najgore od posla sto sam ikada radio. Jer taj posao nikad nije gotov. Nakon sto im sve sredis, ti postajes 'doktor kOmpUtera'. I kao doktor moras biti dostupan 24/7. Ne radi mi film? Zovi jebenog doktora. Jer eto on ima uvijek vremena, samo mu reci neka se pozuri.
Jebote ova tema mi je probudila neke stvarno uzasne uspomene