View Single Post
Staro 11.07.2016., 22:13   #1406
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Kolega zvao danas. Zeli po prvi put uzeti iPhone, istekao mu ugovor sa VIP-om i razmislja da prebaci broj na tele2. Kaze ako nije problem provjeri cijenu i dal je sve ok za ono sto njemu treba.

Spojim se i ugodno se iznenadih. Provjerite screenshot od dolje.

Logika?

Naravno da je nema. iPhone 6 skuplji od 6s. Aj ok. Nazovem ga i kazem da je cijena istoga bolja od bilo kojeg drugog operatera. Pola sata poslije zove on mene da to nije cijena, vec je ista 3600kn.

Odem provjeriti, meni i dalje stoji 2099kn za 64gb verziju. Kliknem na prebacivanje broja i placanje, kad vidi vraga, cijena skoci na 3600kn.

Zvao SZK, i to je tek smijeh da mu nema ravna. Pricekajte da provjerimo kazu. Ok, nema problema. Nakon 2-3min cekanja, javlja cura da je to cijena za tu tarifu. Ja govorim ok, ali to je cijena za svaku tarifu. Kaze ona da je to istina.

Pitam pa zasto onda stoji 2099kn na pocetnoj stranici i prije odabira tarife? Kaze da je to tako, i da je 2099kn cijena. Ja govorim a nije 3600kn? Kaze ona da je za tu tarifu.

Ponovim joj pitanje, pa na kojoj tarifi je 2099kn? Kaze da je na svim tarifama ista cijena

Tko ne vjeruje neka provjeri na njihovoj stranici. Par klikova. Lazno oglasavanje? Zavaravanje kupaca? Ili jednostavno idiotizam?

Nemam pojma. Pokusavam kolegu odgovoriti od pretplate, ali vrazicak se ne da. Samo mislim da cu ga lako odgovoriti od ovih amatera. Ni jedan operater nije ok prema korisniku, ali ovo je komedija