Citiraj:
Autor panasonic
Nije ako radiš u fušu, nemaš nikakva davanja državi, nemaš alat koji moraš kupovati i obveze koje moraš podmirivati.
Dođeš, odradiš, uzmeš pare i odeš.
Kad prijaviš informatički servis onda možeš dizati cijene u nebo i onda se možeš uspoređivati s nekakvim fitness trenerima kojima je to posao, majstorima za veš mašine, električarima itd.
Ali opet, tko kaže da bi ti trebao raditi i za 50 kn po satu u fušu?
Naplaćuj onoliko koliko ti smatraš da je ok.
|
Da, uz sve sam završio kineziologiju (višak vremena i potreba) pa sam tako i radio kao fitness trener te nije da sam jedan od "onih lokalnih" koji tri puta odu u fitness i misle da znaju sve o prehrani, anatomiji, treningu i sl.....a tu je cijena od 150 kn/45 min na dalje.
Zbog toga navodim kako mislim da je 50 kn/h malo, ali kao što je rečeno, svatko zna koliko cijeni svoj posao i vrijeme.
- - -
Ne bi se složio da svi znaji srediti OS, mrežu i sl., to jednostavno nije istina tj. da je tako ne bi bilo toliko posla.
Samo što je netko tu dobro rekao tj. dao je dobar savjet (makar su mi svi korisni jer naučim nešto novo), a to je za popis pitanja u Word-u i sve van toga je novi sat (samo ne znam kako bi mi to prošlo).
Ovo s plaćanjem jer nije bila plača, nema se novaca i sl. razumijem jer toga sam se kao klinac naslušao, ali sada posao ne počinjem dok se ne složi oko cijene (makar nema tu puno filozofije i vidim da svi generalno imamo slične cijene).
Hahahaha....ima zanimljivih situacija sa servisa i s pitanjima te raznim idejama, ali još me nisu zvali da im titlovi kasne (makar su me prije cca deset godina znali zvati samo zbog media player-a).
Zanimljiva je situacija kod nas s Eset-om, ne znam kako još uvijek svi vide samo NOD i još uvijek većina hoće samo i jedino "Pro" u nazivu, a s time se ne zezam i nema šanse da se gnjavim s patchevima i sl.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk