View Single Post
Staro 10.07.2016., 23:54   #2637
Matoje
Premium
Moj komp

Matoje's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Ja sam se mislio između njega i Define S, uzeo na kraju s340 jer nisam video potrebu za onoliko prostora za ventiliranje pošto imam vodeno i namjeravam ga imati i dalje. Tako da mi je prednji kraj s340 koji omogućuje spajanje kilera do 2x14cm sve što mi treba. Vizulano mi je kućište odlično, mana je samo gornji ventilator koji meni osobno izgleda ka prst u oko, ja ga ne bi ni imao uopće da san projektirao kućište, doduše onda bi ljudi pričali kako ne mogu normalno ohladit PC jer je postala činjenica da za ohladit PC trebaš 27 ventilatora... Mislim cijelo kućište je kompaktno, bočno prazirna stranica, ostale stranice identične, nema optike, nema ničega i onda na vrhu imaš zarezano 14x14 ka fleksom da si rezao

Unutra ima prostora koliko ti duša hoće, prima grafičke do 33 cm i više ako ne koristiš donji ventilator/killer, kabele je lakše sakrit nego da budu vidljivi, pogotovo "šumu" od napajanja koja je nevidljiva kompletno, SSD montaža je relativno atraktivna, s druge strane je HDD bay riješen amaterski na kućištu ove razine/cijene, ne sjećam se kad san u zadnjih 10 godina montirao HDD sa odvijačem, a to sam na s340 radio, amaterski skroz. A i dva do tri mjesta makisimalno bi mogla bit problematična nekome, meni je to i previše, kao i nedostatak optike, šta ja opet pozdravljam
Dva 12mm ventilatora dolaze s kućištem, mogli su se opoštenit i dat 14 i 12 kakve su i rupe, al ajde, na 5V su nečuni, na više od 5V ih nisam vrtio. E da i filter za prašinu naprijed obavlja jeben posao.

Ako te šta konkretno zanima, pitaj
po meni jako lijepo kućište samo šta taj otvor gore malo bode u oči, najvjerojatnie ću ga uzet u kojoj boji ga imaš?
Matoje je offline   Reply With Quote