View Single Post
Staro 10.07.2016., 13:53   #1333
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor golfw12 Pregled postova
može mi netko objasnit nešto, imaju li kineski mobiteli funkcionalan google play market, znači ako bih kupio recimo xiaomi redmi 3 pro za 160€ bi li mogao bez ikakih komplikacija ili kemijanja otiči na store i preuzeti viber, whatsapp,fb i candy crush
znači konkretno dali kinezi podržavaju ovaj normali store kao sony,samsung,itd ili imaju neki svoj
da ako je stavljen gore, jer oficjalni rom sto dolazi s redmi 3/3pro/3s znaci stable rom nema global nego samo china i s takvim romom ti dolazi direkno zapakiran neotvaran mobitel. imas tutoriale gdje mozes staviti google play gore i multilanguage jer dolazi samo s engleskim ili kineskim jezikom. e sad svi prodavaci (citaj kinezi) ti stavljaju neke svoje kuhane romove koji imaju multilanguge, google store itd, ponekad su puni kineskog smeca i reklama, tako sam ja dobio redmi 3pro od kineza s njegovim nekim kuhanim romom gdje kad bi npr listao face otvarali bi mi se neki prozori s reklamama i prijedlozima za skidanje nekih slot igrica. Flashanje novog softvera je jednostavno tako da ne moras brinuti oces neces ako i ne uspijes pitas tu nekog tko ti je blizu pa ti on flasa citav postupak flashanja traje cca max 5 minuta.

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Normalno da google play store radi. Zamisli nas gomilu s kinezima pa da ne možemo koristiti google store. Koji bi to majmuni bili.
I preporučujem ti da odmah staviš Official Global Stable ROM. Onda nakon flashanja svaki idući update ide prek telefona i updater appa.
kolega redmi3/3pro/3s nema jos uvijek offical global stable rom ima ga redmi note 3/3pro

Citiraj:
Autor kasandro Pregled postova
Malo mi je čudno da se ponašaju ko da Redmi 3 pro nije njihov , Ja imam onaj stable 7.2.1.0. Koliko sam uspio skužit MIUI 8 će izać i za njega preko OTA ali negdje u 8. mjesecu ?
da bit ce ali dali ce se bazirati na androidu lolipopu ili mashmalow to je pitanje jer ja sam sad stavio na svog redmi 3pro ManhIT Space X rom ver. 6.6.30 baziran na MIUI 8 zadovoljan romom jedino koliko sam skuzio zdere bateriju ali izasla je vec nova verzija 6.7.7 staviti cu tu da vidim kak se na njemu ponasa. nisam otkljucao bootloader jos, ako budem zadovlja niti ga necu.
Htio sam reci da taj ManhIT-ov rom je inace lolipop 5.1.1
Ako nebum zadovoljan baterijom otkljucat cu bootloader pa cu eu rom staviti
eKICh je offline   Reply With Quote