View Single Post
Staro 10.07.2016., 12:20   #1696
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A šta ste vi to sad napisali unazad dve stranice ? Ovo prvenstvo čisto solidno. Pogledao sam gotovo sve utakmice od 1/8 i većinu iz grupne faze - u grupnoj fazi je stvarno bilo loših utakmica, pogotovo u prvom pol., ali od 1/8 stvarno nemam nikakvih pritužbi. Realno, naša utakmica sa Portugalom daleko najgora u fazi ispadanja.

Irska, Sj. Irska, Island, Mađarska, Albanija, onakva Češka, Ukrajina i Švedska nemaju šta radit na prvenstvu. Ali daleko najveće razočaranje Austrijanci, veće i od Engleza - po meni i najveći krivac zašto nismo otišli dalje . Platimi je tu ukebao motku ali kako je nogomet postao čisti novac - razumljivo.

Finale isto zasluženo obje momčadi, bez ikakvih poguranaca što su domaćini i gluposti. I štogod pričali obadvije su vrhunske momčadi. Portugalci imaju odličnog trenera. Samo treba pogledat obrambeni red u grupnoj fazi i onoj poslije, plus što je skupio muda za stavit Sanchesa i dobili su kompletno novu momčad. Francuzi više manje od početka igraju dobro, malo se mučili sa Rumunjima i Ircima, ali ovo ostalo dosta impresivno. Imaju dve super klase, Payeta i Griezmanna i onog Llorisa koji je branio minimalno u rangu Neuera na turniru.

Uglavnom, volio bi da Portugalci dignu kantu, ali je nerealno za očekivat pored ovakve Francuske, koja će ako osvoji, to napravit 100% zasluženo.
tutix je offline