Citiraj:
Autor silver_tip
Jel ti radi ako ga spojis na njegov punjac/adapter i da nije povezan LAN kablom sa kompom ili laptopom ? .....
|
Naravno. Prvo što sam probao je uključio ga na napajanje, ubacio 4G stick i gledao ledice. Za pola minute je sve "samo od sebe" proradilo kao AP.
Ethernet port može biti Auto/DHCP/Static/PPPoE/LAN only, dakle na njega spojiš do 32 WLAN klijenta i jedan LAN (ili više preko switcha). Probao sam ga čak i na portable battery packu od "5000" (~2500) mAh, radio je nekih šest sati. Prema defaultnim postavkama čim ubodeš stick s ispravnom SIM karticom spoji se u roku od pola minute, ne moraš ništa konfigurirati, na naljepnici imaš IP, SSID, key.
IMO, bolja solucija od tetheringa na androidu.
AF23, status veze:
Rezultat speedtesta (bonbon 5 GB paket), E3372 u tom ruteru, komp spojen LAN-om:
E3372 u AF23, komp spojen WLAN-om:
E3372 spojen direktno u komp preko USB-a:
Citiraj:
Autor dadoremix
pa kupi onda jednostavno jedan uređaj di ide kartica direkt u njega
a da ima lan i wifi i bok
unutra jednu bonbon karticu.. i vozi miki.
mislim da je jeftinije nego .. neki šrot modem + usb stik.. pa ajme majko ako se to ne podržava itd itd..
barem sad tele2 a i tht imaju u ponudi prijenosne internete.. za po kuči i oko kuče.. kak to oni reklamiraju..
|
Eventualno na njuškalu, svi modeli takvih uređaja kod bonbona/vipa/t-mobilea su koštali više od 300 kn. Za AF23 postoji detaljna lista stickova koji su kompatibilni, iako bi u pravilu trebali ići svi Huaweijevi proizvedeni iza 2011 (bez obzira jesu li RNDIS, ECM/NCM ili klasični).