Dočepao sam se iste ploče samo M model. Sve pospajao i ista stvar se dešava. Samo vent zavrti i stane. Sad mi sve miriše na napajanje iako je na onoj s početka teme skurilo jedan mosfet što je ustanovljeno kasnije gore kod njih,jer ja se nisam toliko detaljno zagledao... Poslana je na garanciju koja 99% neće proć iako sam napravio sve po propisu. Drugo napajanje nemam da bih probao a ovo šta imam,također novo (kupljeno s pločom) sam palio ručno bez ploče (zelena+crna) i radi i okreće optiku i hdd koje sam spojio na napajanje...
Vjerojatno je napajanje radilo dugo i neprekidno,ugaseno je 5 dana i kad mu je dosla struja nešto je štrcnulo po ploči i skurilo šta je skurilo. Drugog objašnjenja nemam... Naručit ću drugo napajanje za početak i čekati odgovor garancije. Kako bilo,ja mislim da ja ništa nisam kriv jer ja sam samo isključio struju u objektu na odlasku i kad sam se vratio opet ju uključio...
Anyway,neću silovati jer postoji mogućnost da ovu još (nadam se) nisam skurio iako je polovna i nadam se ispravna...