View Single Post
Staro 09.07.2016., 22:43   #1911
simpleplan
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2013
Ne trola čovjek, ne napadajte ga tako.

Ja sam na vrhuncu imao 130 na nekakvih 195, nisam bio najzapusteniji ikad, uvijek sam se kretao, nešto sam radio, ali brate baš sam bio prevelik.

Udarao sam teretane, s obzirom da mi je voljni moment bio kao kolegi, sve je to bilo kratkog daha.

Šetanje po gradu će ti svakako pomoć! 4-5 km dnevno je sasvim ok, no da se bolje osjecas dosta je bitna i prehrana.

Da ti ne filozofiram sad i ulazim u neke rasprave, za pocetak iza 19h jedi samo ako si baš gladan i to malo i lagano, proteine i voće.

Sad sam u sasvim solidnoj formi, recimo imam 195 i 105, a trbuha se nikako rijesit jer jebiga, ne pazim previse na prehranu a i ne trci mi se previse nego odradim zgibove, propadanja, cucnjeve i trcanje, kombiniram s marincima (sklek i iz skleka se dizes na skok, cudo vjezba za dolazenje u formu).

Pokusaj nac nesto sto te zanima od aktivnosti, kako sam kazes- jebe ti se sta drugi misle o tebi, ali ti se osjecas usrano, zato moras radit na prehrani i na psihi, pa ce lako bit nac neki ispusni ventil

Mozda najbolje da nadjes nekakav crossfit ili nekakve druge grupne treninge, meni je osobno bilo bas gadno prvih 10ak puta jer zna bit vrh picoka (to ti moze bit i motiv kad ne mozes odradit seriju ), ali lakse se fokusiras da nesto moras napravit, kad sam sebi zadajes lako popustis....
simpleplan je offline   Reply With Quote