View Single Post
Staro 09.07.2016., 21:19   #3283
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Mislim da BitDefender nema svoju verziju Secure Boot-a.
Mogućo, ali nešto ima vezano za boot.

Citiraj:
Jedna dobra stvar koju ljudi gase iz neznanja. Imaš neke linkove u mojem gornjem rantu
Sad sam vidio kaj je to... je, to mi je po difoltu upaljeno, nisam dirao to samo mi se nije još izbacilo pa ga nisam vidio

Citiraj:
To smo ti i ja i dio foruma. Zaslužujemo pivu (koju ne bi bilo loše popiti i ovako, čak i kad više ne trebaš u prigled mojeg EL ĐI GE četvorke
Za pivo spremni
Citiraj:
Većina ovdje vjerojatno ima neki oblik nelegalnog software-a, i to na tehničkom forumu. Average Joe je kaj se toga tiče puno gori.
Da ne pričam o Cnet i Download.com stranicama koje čak i uz besplatan software bundla-ju malware na kojem taj spomenuti Average Joe samo klika next next next (ako pogodi pravi next ili download i ne klikne na reklamu) finish.
Samo neka bude takvih više i bit će uvijek love za pivu Imam legalne Win10, imam legalni Office 2016 ProPlus. Sve ostalo je freeware skinut sa official stranica za Home usage.

Citiraj:
Ovo za nedopuštanje exe-u da modificira bilo kakav file mi je malo nejasno, kak to funkcionira?
Ima u sebi modul "Ransomware protection". Ti mu kažeš da u Vault stavi disk E: na kojem imaš nešto što ti je milo.
Ako recimo na tom disku imaš Save game files, igraš npr. DOOM i BD ti izbaci poruku da doom64.exe oće nešto drkat po E: disku i ja mu to ne dam. Daš mu ti? Ako mu daš, jel samo sada ili inače?
Naravno, imaš listu Trusted i Blocked koju si sam možeš slagati kako te volja.

I tako za bilo koji .exe ili već nešto što može napraviti "modify" postojećih ili kreiranju novih fajlova.

Budući sam dobio za 3 kompa, 2 licence sam dao ćaći i materi. I naravno da je potonja pobrala Lockyja. Ali se ništa nije dogodilo jer srećom nije kliknula ALLOW u pitanju "želite li si sjebat komp do jaja".
Ali je govno uspjelo obrisati SAMO Restore pointe. Ne znam kako, ali ih nije bilo nakon toga. Svi drugi fajlovi su ostali netaknuti. Win 8.1 su bili u pitanju.

Citiraj:
Naglasak na besplatan. Plaćeni AV-i su druga stvar i nude kompletniju zaštitu. U tom slučaju se slažem da je BitDefender bolji od Defendera. Hell, ima i besplatnih rješenja koje su bolje od Defendera, nitko to niti ne tvrdi. Ali da je u rangu sa besplatnim rješenjima i da nije loše - nije.
OK, nije loš. Ali ja mu ne vjerujem

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
ovakav koncept "anti-virus" zastite mi je poprilicno priglup, ako je istinit...
Slobodan i Radovan si to pojasniti iz svog kuta vidženja stvari.
Brko je offline   Reply With Quote