Citiraj:
Autor bertone
Što znači da ćeš imati odličnu uslugu jer s nikim od susjeda ne moraš dijeliti propusnost  ... nego, zašto bi telefon ostavio kod Iskona kad kod B.neta možeš dobiti uslugu 2/1 ili 3/1... a cijene razgovora i uspostave poziva su minimalne (osim ako u sitne sate ne zoveš ovu ekipu  )... mislim da je meni žena uspjela samo jedan mjesec natući dodatnih 15 kn na cijenu paketa, uobičajeno doplatimo 1-3 kn.
|
Zato što bi stari htio plaćati samo telefon pošto ga samo on koristi, a ja bi onda plaćao internet pošto ga ja koristim.
Računao sam da opcija iskon + bnet njega izađe 75kn + mojih 229 oko 300kn.
Iako opcija 2D bneta znaći telefon + internet 60/10mbps oko 270kn.
Isplativije jest sve imati u ovom slučaju preko b-neta li ne znam baš da bi on to htio, a i bolje jer znao je dići ciijenu Iskon duo paketa sa 170kn na 210kn samo sa svojim pozivima.
Inaće ne bi prelazio na b-net ali pošto ne vjerujem da će Iskon i HT u dogledno vrijeme kod mene skraćivati parice a veći upload mi je potreban radi live streaminga i video uploada, onda bi prebacio internet kad istekne ugovor sa Iskonom na b-net a stari neka raskine internet i potpiše novi ugovor sa Iskonom samo za telefon, možda dobije neke pogodnosti.