View Single Post
Staro 08.07.2016., 23:26   #6565
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja imam 30/7 net, bio mi je sada resetiran na 20/3 zbog "greški" ..a meni radilo preko 6mj uredno internet bez pada itd....sada mi je poslao neki njihov komični idiot (našao ga na fejsu, osječanin neki) kako ja nemam pravo raskida ugovora, da mi ne mogu ispostaviti veću brzinu, a ja već sada imam OPET 30/7 jer mi je tako podesio njihov tehničar. Nisam im ništa odgovorio. Komično je da mi je Noise Margin UP 9,6, a DL 5,4 ...i nemam nikakviih problema , skidam, igram itd., (Line Attenuation je UP 41,6, a DL 19,3) .

Da nemam preko 6mj internet koji se ne ruši, sve radi, nema zamrzavanja slike, pada brzine itd., onda OK, vjerujem, ali dok netko od njih ne prčka nešto uvijek sve radi. Svaki put kada im je na centrali nešto, ja izgubim tjedan dana dok mi ne vrate brzinu koju sam imao.

Prvobitno bi zbog Noise Margina rekao da mi ništa ne bi trebalo raditi kako treba, ali stvarno nisam imao uopće problema sa padanjem ili nekim usporavanjem. Jedino što sam uzeo UTP kabel i iskoristio ga umjesto telefonskog kabla
X-Plosiv je offline   Reply With Quote