Prvo, adsense ima limit za broj reklama koji se smiju stavit na stranicu,i kako se smiju stavit. Ako ga nebudes postovao, bannat ce te jako brzo
"
Ad limit per page Currently, on each page AdSense publishers may place:
Publishers may not place more than one "large" ad unit per page. We define a "large" ad unit as any unit similar in size to our 300x600 format. For example, this would include our 300x1050 and 970x250 formats, our 750x200 and 580x400 regional formats, and any other custom sized ad with comparable dimensions.
However, keep in mind that placing the maximum number of allowed ad units on a page might result in it looking cluttered. Read our
optimization guidelines for tips on where to place your ads. For best practices on custom sized ad units, review our
custom-sized ad units page.
Mobile implementations: The above ad limits also apply to mobile sites. In addition, two or more AdSense ads may not appear on the screen at the same time on a mobile site. Publishers with sites using responsive website should consider that ad units may shift into non-compliant positions as the site scales across different devices."
Izvor
https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=en
Drugo, ti surfas sa BIH IPom, nemora ti adsense prikazati sve reklame na stranici, jer nema ponude za nase balkanske zemlje.
Daj mi link od sajta pa cu ti ja pogledat sa USA proxijem jel sve ok i screenshotat cu ti da vidis koje se sve reklame prikazuju.
Trece, ja nisam nikad imao ovolikih problema, ocito si nesritan xD
Edit:
Nasa san link stranice iz tvoje prethodne teme
Prvo, makni ovaj Like Facebook, tjeraš mnogo korisnika s tim, ili bar omogući da sami maknu klikom na X, a ne da se treba čekati 100 sec
Drugo: na homepageu vidim tri reklame, jedan banner desno od loga, jedan banner u sekciji Zabava, i jedan banner ispod Advertisment
Kad udjem u neku vijest/post, vidim tri bannera, ona horizontalna
Koliko vidim,to je sve po pravilima, 3 bannera maximalno
Provjeri sam kako ti mobilna verzija izgleda, s tim da ti dvije reklame u mobilnoj verziji ne smiju biti u isto vrijeme prikazane na ekranu.Tek kad skrolas put dole, moze se prikazati druga, pa skrolas pa treca. Dvije u isto vrijeme je zabranjeno.
Trece, pripazi se ako kopiras sadrzaj sa drugih stranica. To je "kao" zabranjeno, direktno kopirat da je isti sadržaj,a i šteti ti za SEO i rankiranje na guglu/yahoo. Koliko znam neće sad baš bit striktni ako ti je mala zarada, ispod 1k Eur na mjesec, neće ići u detalje i pregledavat jel ti tekst kopiran sa drugih siteova. Ali nikad neznaš