View Single Post
Staro 07.07.2016., 22:50   #898
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sjeti me se za 3-6 mjeseci ako ti ga blacklistaju. Iskreno se nadam da je orginal.
Sorry mislio sam Quote nick praskaton

U firmi koristim avast Pro i kupujem ga preko ovlaštenog zastupnika (260 licenci i zez je plaćanje koje ide prijenosom iz državne riznice pa malo komplicirano za platiti ). Doma koristim Bitdefendera Total Security Multy device. 245 kn za 5 uređaja. Kupiš preko njihove stranice uz pomoć promo codova. ili preko stranica koje nude popuste i onda vode na stranice tvrtke (primjeri Jedna od inih stranica Prvi link ti je odma 50% skonoto (barem u ovom trenutku dok ovo pišem (3 kompa za godinu dana)) i onda nema ovoga što drug brko kaže da te blackaju ...
BitDefender je OK ali mu je Firewall blago rečeno zahebana stvar, ko supruga je, najbolji vratar na svijetu, sve brani. Imaš šta podešavati poprilično da možeš nešto raditi ako iole ozbiljnije radiš ... zeza za VPN, HotSpotove, share hotspota, ... puno zeza. Za normalnog usera sve kako treba ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 07.07.2016. u 22:59. Razlog: krivi Quote :)
Black Dragon je offline   Reply With Quote