Citiraj:
Autor quazar912
ovisi i dal je na suncu i koliko dugo...ja tako stavio antenski, bez zastite i na suncu je oko4-5 sati dnevno i zasad nije popucala oplata. Meni je prilicno visoko pa nisam imao kako montirati kanalicu.dakle dok traje nek trajae. Za sad je to oko 8 godina
|
Citiraj:
Autor dadoremix
5-6 godina bude držao garant.. a kasnije budu ostale samo žice..
ako je fiksiran, nebudes nit skuzio da je otišao.. nego kad ga se uhvati rukom, bude se mrvio
ako bude lepršao na zraku (vjetrom), onda ga bude on mrvio..
mogo si stavit UV postojan lan kabel.. crni.
pa lan spojnica unutar krova i dalje običan
|
a na suncu je od ranog jutra do večer, to je zgrada. po ljeti se kuha na suncu cijeli dan. antenski mi se raspao nakon 7-8 godina, ali skroz, skuzio sam da kad pada kisa nemam signala, kad sam se popeo gore sam skuzio zasto, uopce nije bilo omotača, ostao je samo aluminijski pa je radilo kratki spoj i pojačalo se gasilo dok se kabel nebi osušio... pa sam kupio onaj crni skupi i sad je OK.
a za lan, makar ću na montirat neki osigurač kod ispravljača i montirat na onu paricu na kojoj je + da ako napravi kratki spoj da se skuri osigurač a ne ispravljač, i da mi ne skuri mikrotik. sad će bit ovako neko vrijeme, pa ću kroz kar rikne kupit neki pošten stp kabel.
hvala.