View Single Post
Staro 07.07.2016., 14:48   #570
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Unatoč prekopiranoj kameri iz 5X/6P, kamera na desetki je neuvjerljiva, imam 5X i onak, malo je reć da sam oduševljen s fotićem na dotičnom.. 10ka mi ne ostavlja neki wooow efekt, kao recimo Nexus serija s tom optikom (5x/6p)..
Zakaj? Ne znam..

Vjerojatno će to doć u budućim updejtima da dodatno popegla kameru ko na gore navedenim modelima..
HTC je pokazao da se sve može kad se hoće, e sad, ak uspije držat glavu iznad vode (ove godine) sljedeće godine bi bilo dobro da preduhitre ostale ili u najgorem slučaju, izbace flagšip paralelno sa samsungom, pod uvjetom naravno da "ostanu živi"..

Uz kašnjenje, loš marketing, visoka cijena, naravno da im nejde u prilog slabiji prodajni rezultati, ne znam kak su oni to mislili, ak uopće i jesu mislili, vjerojatno su računali na to da će ljudi objeručke uzet 10tku bez razmišljanja, izgleda da nejde to samo tak.

Mada im se mora priznat jedno, unatoč manjku pozitivnih prognoza (a vjerojatno i neizvjesna budućnost za samu firmu) napravili su drastičan odmak od prijašnjih modela i natjerali ljude da i 10tku uzmu u obzir kod kupnje uređaja..
zvonac je offline   Reply With Quote