Tema: Šalabahteri
View Single Post
Staro 25.10.2005., 20:36   #2
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Ljeti:
Dečki: na nogavicu kratkih hlača zaljepit s unutarnje strane skroz naprijed, kad hoćeš prepisat samo mali izvrneš prednju stranu nogavice, ako te skuže, nema beda, opet vratiš nogavicu, a ako ti hoće rukom pod hlače, počmeš vrištat, isrtčiš van, odeš do ravnatelja i kažeš da te htjela zlostavit imaš cijeli razred kao svijedoke da ti je pokišala ruku uvuć u hlače
Cure:Ista stvar samo sa minicom, pogotovo ako su profesori muškarci, onda kod ravnatelja par puta kažeš pedofil, paničariš, bla, bla...i prolazi 100%
Zimi:
Ovu metodu sam isfuro, pali 100%:
Snimiš se čitajući sve što ti treba za test, lekciju po lekciju, sjedneš kraj otvorenog prozora, kažeš da ti je zima, obučeš jaknu i kapu, slušalice se neće vidjet ispod kape, i samo staviš na repeat.....hehe....
Cure s dužom kosom ovo mogu koristit cijele godine, njima kapa netreba....
Sva godišnja doba:
-napišeš sat prije na klupu ili kraj klupe na zid (ako sjediš do zida).....
-dogovoriš se s frendom da jedan polovicu nauči i drugi polovicu....kad napišete što ste znali, zamjenite se za testove i kasnije ih vratite....ne radit ako rukopisi nisu slični....

Eto, tako ja radim, većinu metoda sam sam pokušo, i uspjelo je, samo nikad nisam moro vrištat i govorit da je profesor pedofil
GoGzS je offline   Reply With Quote