View Single Post
Staro 06.07.2016., 12:32   #556
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Cijena je apsurdna, to je istina. Takvu cijenu mogu staviti samo 2 igraca, Samsung i Apple. A u realnosti, samo Apple. Samsungu cijena pada nakon svega 2 mjeseca, dok iPhone drzi istu cijenu sve do dana kada u prodaju dodje nasljednik.

HTC je cijenom cak i iznad iPhonea, barem u vecini zapadnog svijeta. A samim time i iznad Sammya. Brand nemaju nikakav, ako su ga i imali, unistili su ga. Realno, sumnjam da mogu jos 2-3 godine opstati uz ovakvu prodaju.

Meni ih stvarno zao, jer njihove uredjaje sam uvijek volio, iako od m7 nisam posjedovao ni jedan. Desetku i dalje zelim, ali ne mislim placati za HTC 4000+ kuna, pa cekam jos malo.

Osobno ne vidim spasa HTC-u. Barem ne ovakvom. Jedino da ih neki veci igrac kupi pa ulozi u iste, ali pusti ih da rade uredjaje kakav je recimo desetka. Uz spustanje cijene, marketing i neke promjene, mislim da bez problema mogu potuci Sonya, LG-a i sl. ekipu. Potuci samsunga ne mogu, to je vec SF.

Ali u ovom stanju oni nemaju sanse da opstanu na trzistu. HTC 10 je najveci dokaz toga. Gotovo pa savrsen uredjaj i nitko ziv ga ne kupuje.