View Single Post
Staro 05.07.2016., 22:46   #2524
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nakon dan-dva korištenja ovo su dojmovi;

-Kodi odličan, ništa ne šteka, filmovi, popis serija itd na Exodusu super, 1080p video ne prekida, zvuk, slika
-ne treba ništa instalirati, doslovce je uređaj spreman za korištenje
-youtube ne šteka, video ok
-Antutu 25600

Nedostaci:
-žešće smeće od daljinskog, moraš ga usmjeriti direkt u uređaj, OK tipka ne prima uvijek, nekada se mora kombinirati miš i obične tipke pa je to sporo, dolje ima alfanumeričku tipkovnicu s brojevima daljinski ali uvijek kada stisnem npr 3 CDE uvijek kao da stisnem samo broj 3, nisam našao kako da se prebacim
-ne znam da li je zbog 1gb rama no preglednik je ponekad spor, novi list, dnevno.hr je još dobro ali jutarnji.hr je dosta spor dok se skrula gore-dolje
-ima neki kineski live tv program koji je svakih par minuta stavio obavijest da moram novu verziju staviti, na njemu je Fox Crime i svi kanali kada pokrenem s kineskim audijem, ništa hrv titlova i ima samo Klasik TV za hrvatsku za live

Sve u svemu, za 21$ ne mogu biti zadovoljniji. Uskoro mi stiže Mini M8S s 2Gb rama za 31$ pa ćemo usporediti. Detaljnija recenzija uskoro.

Nego Kodi stručnjaci, ima opcija da se titlovi skinu sami? U postavkama-video sam odabrao HR,SR i BA titlove, kada pokrenem recimo Preacher Season 1- Episode 1 moram stisnuti Ok da mi se otvori donji izbornik, OK za pauzu, 4x desno, gore-Preuzmi titlove. Otvori se ekran i preuzmem prve HR s Ok. I opet ok da se pokrene i nazad da se zatvori izbornik.
Nema ništa brže?