Citiraj:
Autor Visitor Q
No!? Hoce ovaj nas Closed Alpha Dog konacno napisat nesto o first hand iskustvu, ili ne prestaje igrat od kad je upao !? 
|
Calm your tits.
Napisao bih iskustva, ali nisam u mogucnosti, s obzirom da imam isti problem kao sto sam imao i sa Mirror's Edge Catalyst closed BETA-om.
Naime, velika vecina korisnika koji u kanti imaju AMD procesore, a i odredeni dio Intelovih CPU korisnika, nisu u mogucnosti igrati igru jer u kodu ima nekakvih ostataka koji zahtjevaju specificni CPU instruction set kako bi se igra uopce pokrenula (SSE4.x).
Pokrenem igru, prozor sjedi na zaslonu i black screen, a ponekad i BF1 has stopped working.Forumi su pretrpani threadovima, a dev team se oglasio i zatrazio dxdiag, te PC specifikacije.Nakon sto sam pokrenuo thread na forumima i nakon sto smo im dali dxdiag, te postavili PC specifikacije; dev team se ponovo oglasio i izjavio da je problem identificiran, te da rade na fixu/workaroundu, kako bi i mi imali mogucnost zaigrati CA i dati im povratnu informaciju u vezi same igre.
S obzirom da je vikend i da je studio preko vikenda zatvoren, nove informacije stizu sutra i vrlo vjerojatno ce se CA produziti za jos koji dan (nitko ne zna koliko dugo uopce traje CA) kako bi i mi, zakinuti korisnici, mogli zaigrati.
Velika vecina koje je prijavila identican problem uglavnom ima AMD Phenom procesore u kanti, ali bilo je tu prijava i sa starijim Intelovim modelima, te pojedinci sa i5 i i7.