View Single Post
Staro 01.07.2016., 10:45   #947
Tex Willer
Premium
Moj komp

Tex Willer's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor arrow Pregled postova
hvala na odgovoru

zaboravih napomenit da uzimam i grafu, vjerovatno r9 390
znaci monitor bi sluzio za surf, igre i filmove

ovaj ultra wide nije nista visi od trenutnog 22' tj vertikalni prikaz slike, no i frend mi je spominjao da uzima nesto slicno pa bi mogao pogledat kod njega, no koliko su dansanje igre kompatibilne tipa gta5 sa tom rezolucijom slike?

ovaj dell curved zvuci zanimljiv no neznam kako bi se navikao na zakrivljeni ekran, kad gledam filmove nikad ne gledam sam, tu mi je i zena te kako to sve izgleda kad se gleda sa strane?

nakon skoro 8 godina mjenjam monitor, znaci nije cesto pa nebih zelio pogrijesiti u odabiru
Visina je nešto malo manja nego na 24" monitoru (prethodni monitor mi je bio LG 24EA53).
Za filmove koji su u 21:9 je super, nema crnih rubova gore i dolje.

Većina igara radi na ultrawide bez ikakvih problema.
Igre koje sam probao:
- Battlefield BC, 3 i 4 - rade bez većih problema (u 4. između rundi ne bude cijeli chat prozor vidljiv, za vrijeme partije nema problema)
- GTA V, Watch Dogs, Borderlands 2, Bioshock infinite, Metro LL, Rise of the tomb raider, Farcry 4, Age of empires II HD, Dirt, F1 2013, Wasteland 2 - rade bez ikakvih problema
- XCOM Enemy Unknown - podržava rezoluciju, ali ima nekih problema sa kursorom (ne registrira ga tamo gdje je, nego treba pogađati)
- Fallout 4 i Skyrim - potrebno editirati user datoteku
- Starcraft 2 - ne podržava (kažu da je to tako da ne bi korisnici ultrawide monitora bili u prednosti)

Zadnje izmijenjeno od: Tex Willer. 01.07.2016. u 10:48. Razlog: dopuna
Tex Willer je offline   Reply With Quote