Citiraj:
Autor Mario92
Ali ti kad radiš nekaj drugo mičeš fokus sa igre. Igru ne zanima kaj ti radiš na kompu (niti bi mogla to znati bez nekakvog monitoringa kaj bi impliciralo na privacy breach) i čim ti makneš fokus s nje pokreće se inactivity counter.
Igra može biti i u full screenu, na trećem monitoru, na LCD panelu kućišta - nije bitno. Ona je izvan fokusa, koristiš neki drugi prozor koji ti je fokusiran i aktivan kaj znači da si AFK u igri.
Ne shvaćaj AFK doslovno, možda te to buni.
|
Ne shvaćam ga doslovno, ali je problem što se to dešava u champ selectu. Da je u igri gdje se moraš kretati, prihvatio bih. Ovdje možeš drkati kurac tih xx sekundi, nemaš što raditi.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Lolčina koji lik, alt-tab nije ništa različit od prebacivanja fokusa na drugi prozor. Ako hoćeš slikovito, borderless window korisitm i ja na samo jednom jadnom monitoru, tak da je tvoje poimanje borderless prozora krivo: to nije prozor koji će uvijek biti u fokusu. Isto tako, alttab između jednog ili više borderless prozora isto tako prebacuje fokus s jednog na drugi. Ako gledaš u drugi ekran duže od minute, a ko fol si u igri, pa sunca li ti užarenog, tavom bi te po glavi odvalio, nisi u igri i gotovo, zato te izbacilo. Tebi se samo čini da ti je trebalo užasno kratko da ispustiš demone iz sebe uz pomoć drugog ekrana, sljedeći put radije uzmi torbjörna i hodaj iza symetre, mercy, zarye ili ako je to tvoj đir, reinhardta ili roadhoga. 
|
A jesi se meni našao to objašnjavati. Hvala ti, prosvijetlio si me
Da je bilo u igri, a ne u champ selectu (round 2) to bi bilo sasvim prihvatljivo.
Citiraj:
Autor BladeRy
Rijesenje za sve je "ako ti se igra, igraj". Ako ti se ne igra, izgasi igru i posveti se necemu drugo.
|
Da nemam tisuće sati u UT99/COD4/GW/LOL/pola online igara što je bilo, shvatio bih ovo kao attack. Ovako kada znam koliko sam potrošio sati, kada hoću igrati, igram.
....jbt, napali me kao da sam na bugovom forumu i pričam sa hrpom dječurlije
Realno gledajući ja shvaćam problem, samo je iritantno kada dođeš u ranked, prvi placement, prvu rundu demolirate, čekaš drugu rundu i bam dobiješ kick i izgubi cijeli tim zbog tebe. Čak me niti to ne bi naživciralo, nego se radi o tome što me igra UREDNO connectala narednih 5 minuta, nonstop loading pa me vrati u main screen pa opet loading, dok vidim CHAT i vidim kako ekipa pizdi. Da mi je igra rekla "Ne možeš, kick", ok..ali ovako sam ILI mogao leave, ili čekati da se igra izdrka po meni sa tim reconnect - loading - main screen - reconnect - loading