View Single Post
Staro 30.06.2016., 15:57   #831
Asus30
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ovo je epic fail. Ide u arhivu najvećih bisera na PCE forumu

Ako sam dobro razumio:

1. Naručuje se kartica na neviđeno, koju još nitko "u selu" nema da kaže 2-3 pametne o njoj
2. Plaća se za nju fishing cijena 20% veća nego kaj vredi
3. Referentni dizajn se morao kupiti odma jer se ne može pričekat 2-3 tjedna do pojave kartica sa aftermarket coolerima
3. Sprdanje sa GTX 970 ram "problemom" i korisnicima iste
4. Dan dva nakon erektivno-uzbudljivog preordera se otkriveni su prvi problemi po internetovima i guza se stišće
5. Kreće kuknjava i pljuvačina po nVidiji i riskira se flame troll war i mogući GO sa foruma
6. Kartica nije ni došla a već se radi povrat iste.

Neka me netko ispravi ako sam krivo shvatio sve ovo...
ma ne,nisi me dobro shvatio,ja baš želim referenti dizajn sa blower hladnjakom,šteta kaj amd nije napravio bolji vapor sa bakrom itd. temperatura bi sigurno bila 10 stupnjeva i više manja
s šta sam ja pljuvao po nvidiji,samo ono šta već svi znaju,i nisam se sprdao uopće sa korisnicima iste,ako ste zadovoljni sa gtx970 onda super,to je i dalje dobra kartica za 1080p pa i preko ako se snize detalji

karticu sam kupio u instaru i imam pravo na otkazivanje narudžbe u roku od 15 dana od kad sam je primio(danas je došla i uskoro stavljam slikice) i ako mi se ne svidi iz bilo kakvog razloga mogu je vratit i oni mi vrate novac jer je to kupnja na daljinu,a može se vratit u biti i kad kupuješ u trgovini,već sam i to napravio par puta,zapakirao i vratio natrag trgovinama,tako da bolje možda tu opciju i iskoristit ako je grafička fail
Asus30 je offline   Reply With Quote