Citiraj:
Autor Drug Brko
Ovo je epic fail. Ide u arhivu najvećih bisera na PCE forumu
Ako sam dobro razumio:
1. Naručuje se kartica na neviđeno, koju još nitko "u selu" nema da kaže 2-3 pametne o njoj
2. Plaća se za nju fishing cijena 20% veća nego kaj vredi
3. Referentni dizajn se morao kupiti odma jer se ne može pričekat 2-3 tjedna do pojave kartica sa aftermarket coolerima
3. Sprdanje sa GTX 970 ram "problemom" i korisnicima iste
4. Dan dva nakon erektivno-uzbudljivog preordera se otkriveni su prvi problemi po internetovima i guza se stišće
5. Kreće kuknjava i pljuvačina po nVidiji i riskira se flame troll war i mogući GO sa foruma
6. Kartica nije ni došla a već se radi povrat iste.
Neka me netko ispravi ako sam krivo shvatio sve ovo...
|
ma ne,nisi me dobro shvatio,ja baš želim referenti dizajn sa blower hladnjakom,šteta kaj amd nije napravio bolji vapor sa bakrom itd. temperatura bi sigurno bila 10 stupnjeva i više manja
s šta sam ja pljuvao po nvidiji,samo ono šta već svi znaju,i nisam se sprdao uopće sa korisnicima iste,ako ste zadovoljni sa gtx970 onda super,to je i dalje dobra kartica za 1080p pa i preko ako se snize detalji
karticu sam kupio u instaru i imam pravo na otkazivanje narudžbe u roku od 15 dana od kad sam je primio(danas je došla i uskoro stavljam slikice

) i ako mi se ne svidi iz bilo kakvog razloga mogu je vratit i oni mi vrate novac jer je to kupnja na daljinu,a može se vratit u biti i kad kupuješ u trgovini,već sam i to napravio par puta,zapakirao i vratio natrag trgovinama,tako da bolje možda tu opciju i iskoristit ako je grafička fail