View Single Post
Staro 30.06.2016., 15:06   #826
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Asus30 Pregled postova
kaj to znači da je do drivera ili?
nisu svi čipovi jednaki,neki trebaju manje volti tj struje,neki više i kaj ako je čip lošiji i treba više struje? amd će preko drivera smanjit taktove i napon?
ako su vidili i sami da su na granici sa TDP-om onda su mogli ubacit još jedan 6-pin i gotovo ili samo jedan 8-pin za napajanje i taj blower,vapor hladnjak napravit boljim

i kaj ako mi grafa spali ploču,tko je onda kriv i tko će odgovarat,imam na njuškalu za 800kn
baš sam se veselio novoj grafi kad ono amd lagano stopama nvidie(ajmo lagat kao i nvidia)
još ću na kraju vratit karticu natrag,imam 15 dana roka da je testiram i vidim,ako nevalja vraćam je
Ovo je epic fail. Ide u arhivu najvećih bisera na PCE forumu

Ako sam dobro razumio:

1. Naručuje se kartica na neviđeno, koju još nitko "u selu" nema da kaže 2-3 pametne o njoj
2. Plaća se za nju fishing cijena 20% veća nego kaj vredi
3. Referentni dizajn se morao kupiti odma jer se ne može pričekat 2-3 tjedna do pojave kartica sa aftermarket coolerima
3. Sprdanje sa GTX 970 ram "problemom" i korisnicima iste
4. Dan dva nakon erektivno-uzbudljivog preordera se otkriveni su prvi problemi po internetovima i guza se stišće
5. Kreće kuknjava i pljuvačina po nVidiji i riskira se flame troll war i mogući GO sa foruma
6. Kartica nije ni došla a već se radi povrat iste.

Neka me netko ispravi ako sam krivo shvatio sve ovo...
Brko je offline   Reply With Quote