Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 29.06.2016., 10:46   #476
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Jako sam ljut na igru. Kako imam 2 monitora, Overwatch mi je window borderless. Anyway, odabrao sam heroja (druga runda), i dok čekam 40sec na drugom monitoru browsam. Igra me izbacila, nije mi dala da reconnectam (samo mi je 20x napravilo rejoin , mogao chatati s anjima nisam mogao igrati) i upisalo mi lost game.

GG
Alt-tab tj. loose focus igra primjeti i izbaci te prije nego da si ostavio igru u fokusu i AFK-ao.

To je sasvim OK, jer se letvica za izbacivanje može podizati beskonačno, a onda opet ništa nemamo. Ak ti se igra, 30 sekundi nije teško progutati.

Da se razumijemo, par puta koliko mi se dogodilo sam bio pomalo frustriran, ali podržavam takav način jer ti ipak daje šansu da ako netko AFK-a, izbaci ga i dofura nekog drugog pa još kolko-tolko imaš šanse. Isto tak ak ostaneš na spawnu i ak ne AFK-aš će te igra izbaciti.

Btw dobiješ upozorenje 10 sekundi prije nego te igra izbaci zbog neaktivnosti, tak da s dva monitora bi trebao biti manji problem jer možeš vidjeti paralelno dal te izbacuje ili ne, dok na jednom monitoru nemoš vidjet kad je prozor u pozadini