Citiraj:
Autor ONeill
Otkako sam počeo igrati, najviše gameplaya (zasad) imam s Mercy, jer nitko ne želi biti support ali svi žele pobijediti :/
|
Da znaju koliko je ustvari fun igrati sa Luciom ili sa Zenyattom bi si predomislili. U dosta slučajeva možeš držati point solo sa luciom ako znaš evadeati pogotke, imao sam par slučajeva da nisu mogli cappati point jer sam sa luciom gore wall rideao a nitko se nije sjetio pogledati i popušili su samo tako. Zenyatta je isto dobar jer ima solidan heal za koji je dosta samo LoS pa ne mora biti blizu akcije, a sa Orb of Discordom i par pogotka redovito miče bilo što drugo. Mercy mi po načinu igre nikako ne paše ali ima definitivno najbolji ulti u igri - najbrže se puni i negira svaki drugi.
Citiraj:
Autor Mommistake
Ta Mercy je toliko precjenjena, što dulje igram to je više useless. Lucio je jednostavno brutalac.
|
Mercy jest najbolji support ako cijeli tim konstantno ne puši damage, u tom slučaju jest Lucio bolji (ili ako se ciljano rusha point za speed boost mimo defendera, što u više slučajeva upali nego propadne jer se defense ne zna pametno postaviti).
Citiraj:
Autor Mario92
Jučer sam imao nekoliko prejebenih partija sa Zenyattom. 7k damage-a, 8k heala, najviše on fire i 19 eliminacija
Skužio sam da čak i nije loša ideja zaletjeti se u sredinu felikog fajta jer je Zenyatta premali da ga pogodi većina slučajnih hitova i previše vremena oduzima ciljanje protivnika tako da me ignoriraju  a ja samo bacam orb-ove
Ult je brutalan za push, spasio sam dvije gotovo izgubljene partije zbog toga.
Šaltam se lagao s Lucia na Zenyattu.
|
Je, Zenyatta je najčešće najbolji heroj na defensu jer može hilati van "hot zonea" i bacaš Discord orb iz sigurne udaljenosti, a ako ozbiljno pushaju tebi se već odavno napuni transcendence pa push propada. Nemoj se zaletavati usred fajta jer će te maknuti neki Hanzo sa arrow spamom ili zalutala granata od Junkrata i možeš se slikati, generealno se samo zaletava radi Transcendenca. Može zenyatta biti dobra i na attacku, ali Lucio puno bolje puni slot zbog heal/speed aure i sound barriera za pushove.