Citiraj:
Autor Drug Brko
Manimo sad kak je došo i zašto, ali on je najbolji izbornik nakon Slavena "otpala mi muda nakon Turske i bod sa Ukrajinom je dobar" Bilića i uvjetno rečeno Ćire "prodo sam polufinale Francuskoj" Blaževića.
|
Potpis na ovo. Ali nakon ovoga:
Citiraj:
Autor Alph4Dawg
Ne mogu.
'Mozemo stvari postaviti i ovako, ha! Svi mi spocitavaju da sam trebao ranije napraviti izmjene.Mozda uopce nisam trebao napraviti izmjene.Mozda sam trebao sacekati Mandzukica, jer bi sigurno zabio.'
by Ante Cacic na HRT2.
|
Taj lik je za mene mrtav. Mrtav!
Citiraj:
Autor Roberto
Ako se vec nece dofurat pravog covjeka, bolje da ostane. Igraci su ga prihvatili, repka dobro stoji ja terenu i dobro igra, a s vremenom ce nauciti da mijenjat moze i prije 80. minute.
|
Jos jednom potpisujem. Ustvari, ako ce nakon cacica doci gospodin 'kontrolirani nogomet' zvani kljuno ljujcic, neka cacica na klupi jos 20-30 godina.
Salu na stranu, ako vec ne zele 'pravog' i kvalitetnog stranca, onda navijam da barem dovedu nekim slucajem Petkovica iz Svicarske. Gospodin zvani 'najbolja je obrana kad protivnika zbijes u njegovih 16m' meni osobno odgovara svojom filozofijom. Realno, ekipu za takvu igru imamo. Nakon svih experimenata na klupi, ovaj bi mozda, ali samo mozda i uspio.
Cacic bi cak i bio ok. Ocito je kliknuo sa igracima, nesto sto od Bilica nemamo. Ali da zna jebenu izmjenu napraviti. On udje sa jednom misli u utakmicu i to je to. Promjene na terenu, reakcije na protivnickog izbornika, itd. -> 0 bodova.