View Single Post
Staro 27.06.2016., 20:52   #1366
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Manimo sad kak je došo i zašto, ali on je najbolji izbornik nakon Slavena "otpala mi muda nakon Turske i bod sa Ukrajinom je dobar" Bilića i uvjetno rečeno Ćire "prodo sam polufinale Francuskoj" Blaževića.
Potpis na ovo. Ali nakon ovoga:

Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Ne mogu.

'Mozemo stvari postaviti i ovako, ha! Svi mi spocitavaju da sam trebao ranije napraviti izmjene.Mozda uopce nisam trebao napraviti izmjene.Mozda sam trebao sacekati Mandzukica, jer bi sigurno zabio.'

by Ante Cacic na HRT2.
Taj lik je za mene mrtav. Mrtav!

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Ako se vec nece dofurat pravog covjeka, bolje da ostane. Igraci su ga prihvatili, repka dobro stoji ja terenu i dobro igra, a s vremenom ce nauciti da mijenjat moze i prije 80. minute.
Jos jednom potpisujem. Ustvari, ako ce nakon cacica doci gospodin 'kontrolirani nogomet' zvani kljuno ljujcic, neka cacica na klupi jos 20-30 godina.

Salu na stranu, ako vec ne zele 'pravog' i kvalitetnog stranca, onda navijam da barem dovedu nekim slucajem Petkovica iz Svicarske. Gospodin zvani 'najbolja je obrana kad protivnika zbijes u njegovih 16m' meni osobno odgovara svojom filozofijom. Realno, ekipu za takvu igru imamo. Nakon svih experimenata na klupi, ovaj bi mozda, ali samo mozda i uspio.

Cacic bi cak i bio ok. Ocito je kliknuo sa igracima, nesto sto od Bilica nemamo. Ali da zna jebenu izmjenu napraviti. On udje sa jednom misli u utakmicu i to je to. Promjene na terenu, reakcije na protivnickog izbornika, itd. -> 0 bodova.