View Single Post
Staro 27.06.2016., 18:47   #2825
Asus30
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Sad sam se s bratićem posvađao. Prodaje strix 980ti, za koju je prije 4mj dao 6500kn. I nudim mu 3000kn. On je uvjeren kako vrijedi više. Vidim da i ekipa po njuškalu stavlja 4000+kn. Ne kužim zašto bi netko dao tu lovu kad se za manje može dobit 1070 koja je nova, brža, manje se grije i ima više memorije....

Vidim da je nema trenutno, no to je po meni realna cijena koja će doć kroz par tjedana https://www.amazon.de/Zotac-NVIDIA-P...words=gtx+1070
pa neka je onda stavi na njuškalo po 4000kn i neka čeka,dok ne sakupi prašinu,na tom njuškalu ima valjda starih(dobrih ali zastarjelih) grafičkih kartica po nerealnim cijenama koje već godinama skupljaju prašinu,pa neka skupljaju i dalje,nekima očito nije jasno da skoro svake godine izlaze novije bolje kartice i da nemožeš baš svoju karticu stalno držat na istoj nerealnoj cijeni,i to bi možda još bilo i ok da pola od njih više nema nikakvu garanciju...neki misle da su komponente ko staro vino i da će vrijedit sve više i više(to vrijedi ajde npr. za intel socket 1156,jedan na njuškalu prodaje matične za 750 i 800kn,za tu lovu imaš novu matičnu i procesor intel pentium sa garancijom)
ako netko da 6500kn onda mu ionako nije bitno hoće li prodat za 500 ili 1000kn manje ili više,kaj nije tako

šta se tiče gtx 1070,trenutno nema konkurencije ali čim se pojavi rx 480 trebala bi i njoj cijena počet padat(ne drastično ali sigurno nešto da),odnosno nema još niti custom modela koji bi trebali bit jeftiniji,trenutno se mogu nabavit samo founders modeli

Zadnje izmijenjeno od: Asus30. 27.06.2016. u 19:01.
Asus30 je offline   Reply With Quote