Citiraj:
Autor xlr
Ja sam jednom radio test za svoje potrebe i usporedjivao 3G i 4G izmedju velikog i jako velikog neta (da vidim razlike u 4G brzini itd)... Ugl rezultati u istom dijelu grada (centar) su mi malo previse varirali ovisno o vremenu kad sam radio test, a kako sam u to neko vrijeme kupio novi(ji) mob, tako mi je i brzina 4G otisla gore naspram starog moba. Uglavnom, previse variranja i nije bilo smisla pohranjivati zakljucke.
Teoretski vezano za tvoje pitanje paket ne bi trebao utjecati na brzinu neta, a ako ces mogu ti probati napraviti test na jednom mobu do veceras kad se zena vrati doma. Ja sam na jako velikom (brzi 4G), a ona samo na velikom paketu (taj bi obuhvatio ona tri paketa za koja pitas).
|
Osjeti se razlika između starog i novog uređaja.
LTE CAT 2 - 50 Mbit/s
LTE CAT 3 - 100 Mbit/s
LTE CAT 4 - 150 Mbit/s
LTE CAT 6 - 300 Mbit/s
Tvoj Nexus 6p ima CAT 6 i podržava do 300Mbit/s.
Da citriram za LG G5 na Qualcomm blogu:
Citiraj:
The 820 supports Cat 12, which supports up to 600 Mbps download speeds.
|
Isti Snapdragon dostupan na HTC 10, ali samo CAT 9 pri 450Mbit/s. LG G5 na GSMareni navodi CAT 9.
Citiraj:
Autor vedran031
Ako ti nije problem, vjerovatno cu biti na 3g ali me zanima cisto iz znatizelje
|
Nije tebi potrebno, samo će paketi trošiti ludo. Ne vidim smisao korištenja 4G na malim paketima. Da imaš FLAT paket (pod time mislim SIMPA/HT i aktivacija za jedan dan) i dobru pokrivenost onda ide sasvim druga pjesma