Pašalić bi mogao biti the one koji bi igrao uz lukitzu ako se bude razvijao kao do sada. Šteta što ga je ozljeda izbacila, za njega sam jedinog rekao da bi se od svih tih silnih chelsijevih igrača po posudbama možda mogao uzet natrag. Mada je i badelj bio OK dobar dio vremena, ali treba vidjeti što i kako će igrati sljedeću sezonu-dvije.
Veoma je upitno dali će manđo i kalinić biti relevantni za 2 godine pred svjecko. Brijem da ćemo tada (ako uopće odemo) igrati sa nekim mlađim napadačima tipa kramarić, možda se netko novi pojavi, proradi stipe perica itd.
Što se tiče izbornika mislim da je sve rečeno, sigurno je da od stranog stručnjaka kojeg priželjkujem godinama ništa. Ako mora govorit "naški" ja sam nakon smjena kriminalnih štice i kovača bio za vahida i vladimira petkovića nakon njega. Ali jebiga nisu dio kaljuže iako su izmislili nogomet za sve ove domaće "stručnjake"
Ljevi bek i dalje problem, ali čečkeu ne zamjeram za strića. Realno tu nemamo nikoga, on je jedini kojemu je to prirodna pozicija, a da ima kakvog-takvog iskustva i da je u ozbiljnom klubu/ligi. Jednostavno ga je morao zvati, a sve druge opcije su bili igrači kojima to nije prirodna pozicija što je po meni u jednakom kurcu, ako ne i gore.