Meni je osobno najvise zao pojedinaca u repki koji znaju igrati, koji su se trudili i koji su popusili Euro 2016 radi odredenih pojedinaca, koji su dobili punu minutazu i nisu napravili apsolutno nista, niti su se pretjerano trudili.
Sto se tice Cacica, nisam ga podnosio prije, pa ga jos manje podnosim nakon turnira.Ujedno mi smeta sto su njemu svi krivi, te je na presici popljuvao manje-vise sve osim sebe, koji je jedan od glavnih faktora poraza protiv Portugala.
Imas posjed, dominaciju, vidis s koje strane nam prijeti opasnost i imas pravo na tri promjene.Po meni, tamo oko sedamdesete minute smo trebali preuzeti rizik.
Kalinic, Pjaca i Vrsaljko unutra, utjerali bi gol sasvim sigurno.Osim toga, preuzmes rizik i ako padne kontra, padne.Nitko ti ne bi zamjerio nista, jer si dao sve od sebe, bacio sve karte na stol i pokusao.Ovako je to bila dosadna utakmica, puna zivciranja i teska za gledanje.
To je ono sto mi najvise smeta.Vidis da imas protivnika na pladnju, zrelog za nokaout. Imas odlicnu generaciju na pladnju, na klupi odlicnih jokera, momcadi nedostaje svjeze krvi i finish, a ti ides igrati njihovu taktiku i pucati sebi u nogu.Strasno.