View Single Post
Staro 26.06.2016., 14:42   #1239
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Zasto mene ne cudi da tebi to nije jasno?
Pa eto nije mi jasno kako naši nogometaši uvijek "ginu", a drugi valjda ne, de mi to malo pojasni.
Jučer su Sanches, Nani i Carvalho posrali sve naše, ali eto, oni se nisu trudili i ginuli, naši jesu. :facepalm:
Citiraj:
Zapravo, ne shvacam sta takav nogometni strucnjak uopce radi u ovoj temi sa ostatkom 'bagre' koja prica birtijske price?
Pa i ja se pitam šta takav nogometni stručnjak kao ti radi na forumu, a ne u nekom klubu barem kao savjetnik.

Citiraj:
P.S.
Mandzo ti opet rasturao, a tebe po obicaju ni sa jednim komentarom i svojim razmisljanjima prije utakmice, vec ponovno general poslije bitke
I? Čovjek je odigrao loše ove prvenstvo, i što sad?
Nije se ni Ronaldo jučer vidio na terenu ali je svejedno najbolji nogometaš koji je ikada hodao po zemlji.
Jel ga trener Portugala treba iduću utakmicu ostaviti na klupi radi toga?

Nisu problem ove 3 utakmice Mandžukića za koje se iz aviona vidi da nije ništa napravio, problem je što ti "5 godina tvrdiš da on ne valja", a ovaj je u tom periodu napravio karijeru kao ni jedan HR nogometaš.
E to su birtijske priče i dokaz da veze nemaš.
Uhvatio si se tog Mandžukića, a cijela ekipa nam je loša.
I taj Modrić kojeg se toliko spominje ništa nije napravio na ovom prvenstvu, stalno igra neku alibi igru i dijeli ziheraške pasove, a najbolju utakmicu smo odigrali bez njega i pobijedili Španjolsku.
panasonic je offline