Citiraj:
Autor Guls
Ako ti je tesko, samo se sjeti da ce se hr represtativci sada vratiti na produzeni GO u svoje milijunske vile sa svojim zenskicama s totalnim kurcoboljom za bilo kaj hrvatsko, kad su uspjeli sacuvati svoje nogice zdravima za nesto bitno kao sto su Real, Barca, Juve, Mamica i sve ostalo od cega zive. A mi se okrecemo navijanju za nase rezrrvne favorite, tipa Poljake ili Velsane 
|
točno to,imaju milijarde kuna na bankovnom računu i cure,žene,kurve...nisu se previše istrošili i to je najbitnije,grupu su prošli pa je i to napredak
sad će valjda napokon prestat ova euforija navijača,novinara pa i samih igrača itd.
Citiraj:
Autor Prki
Bilo pa prošlo, niti iz đepa niti u đep, tako da NO SIKIRIKI, ne živciraju se ni oni zbog nas.Ionak će nas sada rukometaši početi živcirati pa bi ovo bilo previše.
|
spušio sam 100kn,stavio na portugal pobjeda i da nani daje gol....inače utakmica podjednaka,obje ekipe igrale sigurno,čuvali se jednih drugih,nikakvi rizici,produžetke nisam gledao,ok za gledat mada bi bilo bolje da sam igrao battlefield,sve utakmice šta sam gledao na euru su mi bile super makar završilo 0-0 ili igrale neke kao slabe reprezentacije,zaželio se nogometa valjda
da je čačić ubacio igrače kao protiv španjolske mislim da bi bilo bolje ali onda bi opet svi rekli da mu mamić bira sastav,trebao je dat više šanse drugima,mandžukića odmah promijenit na poluvremenu