View Single Post
Staro 26.06.2016., 10:22   #561
Glavas_ZG
Premium

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
novo kupljena 7870 mi ne daje sliku

pretpostavljam da je problem u driverima, tj sto ih nema

imao sam davno 7870, u to vrijeme deinstalirao intel drivere sa display driver uninstallerom, koji među ostalim makne windows auto driver download

prodao tadasnju 7870 i prilikom prelaska na onboard isti problem kao sada, jednostavno nije bilo slike i zivciranje sa kupcem, no rucnim downloadom intelovih drivera je proradila onboard grafika (dok je 7870 bila u racunalu), poslije izbrisao sve amd drivere sa driver uninstallerom

nakon nekoliko mjeseci na onboardu, sad je problem obratno, na onboardu ima slike, na danas kupljenoj 7870 ne.... rucnim downloadom amd drivera 250mb (sto starijih, sto novijih crimson) nema pomoci, instalacija proleti no instalira samo neki amd install manager od 20mb (i to ne mogu pronaci), display driver ne niti ponudi restart racunala, desnim klikom na desktop nema amd catalyst options...

u driver uninstalleru sam kliknuo "revert windows auto driver donwload - done!" ali ne pomaze

sto mi je ciniti, kako forsirano instalirati driver?

*pretpostavljam da je do toga i da je graficka kartica ispravna
taj sam i ja problem nedavno imao, moras u bisou postavit da ti glavni izlaz za grafiku ne bude IGD nego AUTO, PEG ili PCI, ovisno o tome kakav ti je bios.
Vezano za drivere od AMD-a pri stavljanju nove graficke, to su jako šlampavo napravili, uglavnom kljucna rijec za instalaciju je AMD display driver, catlyst i crimson se mogu instalirati sa svim onim đigibezama ali display drievr je onio sto ti je potrebno unutar tog paketa.
Glavas_ZG je offline   Reply With Quote