Citiraj:
Autor QuidZz
Nama je uvijek netko drugi kriv. Sudac je pustio malo grublju igru ( i trebao je kazniti namjerno gazenje Rakitica i ostalih ) al sve u svemu - ok. Cacic je los trener, dizali su ga u nebesa nakon Spanjolske a sada ga nazivaju TV serviserom. Prekasno napravio izmjene, Mandzukic nevidljiv u svim utakmicama ( Kalinic je trebao igrat od prve minute ), Pjaca odusevio sve osim izbornika. Sredinu nam ubili, isli smo samo na duge lopte. Kao sto sam vec rekao nakon ulaska Pjace nesto smo napravili. Portugal je bio los, samo smo mi usli u utakmicu sa previse straha i odbilo nam se od glavu. Cacicu otkaz, Bilicu molim te vrati se.
|
gledao sam izjave kad su pobijedili špance.. lik retardirani novinar kaže kaliniću "pobijedili ste špance, naj ste jači na svijetu, idete u finale".. lik ga fino spustio i rekao da ih čeka još puno izazova.. isto onaj lik voditelj iz emisije kaže da je hrvatska nogometno ujedinjena.. znam da je to javna TV, ali Hrvatska nikad nije bila više nogometno neujedinjenija nego sad.. 3 tekme su bile dovoljne da bi se pokazalo stanje u našem nogometu