Mene peče, žao mi je dečki, vidi se da su ovaj put stvarno zagrizli. Prve tri tekme su bile sve samo ne kako #CRO inače igra. Grizli su, tukli.
Ajde, treća nije bila za umrijet od ljepote, pomazila malo i sreća, što je na kraju možda ispalo i loše po nas, ali ajde.
Ova je bila baš onakva kave sam se bojao, tipična naša.
Cijelo vrijeme sam urlao na hebeni ekran da mijenja Strinića, snimili su nas i gurali su sve na njegovu stranu. Napravio je prekoviše gluposti, da ne spominjem da je trebao biti suđen i penal koji je skrivio napucavajući igrača nogom.
Kvazirezmu su tempirali da ima snage kad nama donekle padne gard baš po Strinićevoj strani.
Kad su mu prvi put uzeli loptu jer nije znao kaj s njom, trebali su reagirat i mijenjat ili reć nekom da ga pazi.
Jer ovakvu grešku napravit, umjesto da ak neznaš kaj, napucat yebenu loptu van, nego da ti uzmu loptu i ta dva igrača koja ti uzmu yebenu loptu završavaju akciju i zabijaju gol, a ti kasniš natrag da ih pokriješ jer se žališ sucu i tražiš faul kojeg nije bilo, još i uspori frajer kod šesnaesterca, valjda da bolje vidi gol. Grozno.
Po meni, loše postavljena alibi igra od početka, jako loše reakcije stožera jer se vidlo iz aviona da guraju sve na desni bok, jako kasne zamjene i izrazito loša, amaterska reakcija Strinića, i kaj se još ima pričat.
Da su igrali ko prve dvije, pa i tu treću, i dobili tri komada odmah, nebi niš pisao, ovak moram jer sam ljut i razočaran zato kaj nisu zaslužili to nakon prethodno prikazanog...
Svaka čast dečki.