View Single Post
Staro 25.06.2016., 19:17   #1279
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
ma slozio sam bio sve, na katu dva asusa (u ap modu spojeni kablom na speedporta), prizemlje speedport i sve super radilo, svagdje sam imao svih 50mbit dok nisu sjebali speedporta sa ukidanjem n300 moda

uglavnom tuzno sve to sa nasim operaterima
tu ti je veći problem politika nego operater, svrstani smo ne samo u ovom slučaju u istočno evropsko tržište(građani 2 klase),i nama se može uvaljivati sve ,
mada ako malo po njemačkim forumima švrljaš, makar je njemački speedport svemirski brod naspram ovog našeg ni njihovi korisnici baš nisu presretni s njim,
najvjerojatnije bi bila najbolja solucija otvaranje tržišta i mogučnost da si svaki kupi što mu treba, ali to ti je u nas utopija, samo od sebe se neće ništa riješiti,
speedport im je najeftinije rešenje za vdsl i optiptiku,u optičkom djelu nemaju baš nikakvu konkurenciju, i ti problemi sa speedportom se daju lakše istrpiti nego
problemi drugih operatera,pa prelasci baš i nedolaze u obzir,zakonski ih nitko ne obavezuje da moraju vrhunske uređaje nuditi i to ti je to.

p.s. probaj nažicat da ti spuste firmware na verziju koja ti je prije radila ok, drugog izbora nemaš.
u tom routeru će uvijek nešto štekati jer jednostavno nema mjesta u memoriji za dobar firmware,
pa treba aktat s kojim firmwareom bridge mod najbolje radi + dodatni ruter, to je jedino rešenje za sada.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 25.06.2016. u 19:29.
skalar je offline   Reply With Quote