View Single Post
Staro 25.06.2016., 15:57   #2243
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor ezav Pregled postova
Izgleda da su nekaj poceli zahebavati s cijenama ...

Znaci jucer zel sluske (Ozone Tri-FX), na Web-u cijena za gotovinu 289.99kn, ok nazovem, rezerviram i dojdem ih nakon posla pokupiti kada ono u ducanu mi lupi cijenu 299.00kn ... Ono necem umreti za 10kn ... ali ajmo rec da je ostavilo kiseli okus u ustima ...

E sada na sajtu ne vidim za taj proizvod nigdje cijenu po kojoj mi je naplacena (od 4 cijene koje imaju izlistane) ... I to mi malo "smrdi" ... Ono kaj postaju ko Hg-srot da imaju jedne cijene na web a druge u ducan ? Ako je tak mislim da bi to trebali naglasiti na svom web-u ...

Frend mi je rekel da bi to trebal prijaviti inspekciji jer je varanje kupca ... Ali iskreno neznam koliko mi se da zezati i inatiti zbog 10kn ...

Suma sumarum ajmo rec da me ovo odbilo od bilo kakve ozbiljne i vece kupnje kod njih, jer ja ne vidim po ovome koja bi me cijena na proizvodu mogla ispasti ...

P.S i ako dojdete u poslovnicu i vidite da radi samo onaj visoki,mrsavi, neobrijani savijet je da se okrenete i odete, jer takvu razinu ignoriranja i nezainteresiranosti nisam videl u prodavaca barem 10 godina, strasno ...
Ukupno vrijeme koje si potrosio na pisanje ovog potpuno besplodnog posta mogao si utrositi na:

a) masturbiranje
b) overklokiranje
c) rekompajliranje
d) razno

No, ti si umjesto svega gore navedenog, odlucio da je vise smislen tvoj post i gubitak vremena na razmisljanje, logiranje na forum, pisanje, pritisak "Send" dugmenta i tovarenje Interneta i MySQL baze.

Jer prije svega, prica treba ici ovako:

Ti: Oprostite, kada sam rezervirao ovaj proizvod, cijena na webu je bila x, a sada je y, mozete li mi objasniti o cemu se radi?
ADM:
a) zelimo te prevariti da bi imao o cemu pisati na Internetima
b) Žitomir iz trebovanja mijenja Rastislava iz nabave pa je pogrešno unio cijenu u aparat
c) danas je Mars u Veneri pa je i cijena takva
d) samo trenutak... izgleda da ste u pravu, nasa greska, hocete bonu za dusevne boli i dodjite nam opet?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote