View Single Post
Staro 25.06.2016., 14:07   #1037
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ma sve i da zabije, jebao ga Mandzo. Toliko od mene o istome.

Za veceras mi moramo biti pravi. Ovisimo samo o sebi, jer ekipno smo jaca ekipa od portugalaca. A izgleda da im ni sanches nece igrati, sto je smijesno od strane njihova izbornika. No kao sto je mandzo nas problem, tako je i to njihov problem.

Uz uvjet da mi budemo pravi, stvarno se nadam odlicnom sudjenju. Nadam se, a pribojavam se da ce biti sve samo ne to. Posebice kad kikica krene bacati se po terenu i mlatarati rukicama. Nas ne vole radi onih 30ak budala, cim prije nas se rijese - bolje za sve. A vjerujem i da vise love od portugalaca domacin + UEFA dobiju.

Kikica je do sada barem 5-6 puta se bacao i mlatarao rukicama. Ni jednom nije dobio zuti za simuliranje. Ne mora ni veceras, jebe me se za karton. Samo da mu ne dosude neku idiotariju.

Ako ce Perisic biti kakav je do sada bio, a Modrinjo kontrolirati sredinu kako samo on zna i moze, ne vidim kako nas oni mogu zaustaviti. Eventualno uz nasu losu realizaciju, a da njihova proradi ludjacki.

Stavljam lovu na nase, vise navijacki nego razumom. Ali jbg, nije da ovakve utakmice igramo cesto + kvota je odlicna + jarunski varan je prognozirao