Po meni portugal uopce nije los bio. Austriju i Island su ubili igrom, realizacija zakazala. Protiv Madjarske nije zakazala realizacija, malo nesrece bilo kod ona dva gola + primljen jedan kakvog primis jednom u 100 utakmica. Ali igra protiv Madjara nije bila bas nesto.
Realno, ni jedan od gore 3 spomenute reprezentacije nije neko ime, i nisu bajne, tako da jos treba vidjeti sta portugal zna i moze. Ja navijam da Kristina igra svih 500 min ako utakmica toliko potraje, jer lik je realno igrac manje na terenu. Kao i nas Mandzo.
Jedina razlika je sto ce kristina i polupriliku ako se nadje u istoj zabiti, a Mandzo ne zna sta znaci zabiti. No zato ce kikica i potrositi 20ak lopti, toliko mu je prosjek po utakmici. A nasa obrana nije 'ravna' madjarskoj.
Iskreno, strah me jedino da Sanchez i/ili Quaresma ne polude. Jer oni svojim probojima i asistencijama mogu rijesiti utakmicu kao od sale. Onda tek kristina moze sjajiti i slaviti golove, sam po sebi je bezvrijedan, jer ni driblinga nece imati.
Ali odigrati pametno, visoki presing i sumnjam da ce biti vecih problema. 65-35 za nase. Iako sam i dalje skeptican prema nama (unatoc odlicnim igrama!), ne vidim razloga da se bojimo portugala. Dugo smo mi u banani po igri i svemu bili, ali portugal jos duze. No za razliku od nas, kod njih se kraj toj krizi jos uvijek ne nazire.
I bolje portugal nego bunkeri madjara/islanda/austrije/slovacke. Protiv toga mi ne znamo. Kao ni portugal. Ovako i jedni i drugi otvorenog garda, pa neka bolji pobjedi