Tipfeler, mislio sam na 2.6A ;-) Posten kabel imam, a ako sam dobro shvatio ti si vec testirao ovo rjesenje iz IKEA-e? Inace koristim Pi2, raspbian, usb disk, wifi dongle kombinaciju. Bitno mi je samo da netko potvrdi iz iskustva da je ovaj ili neki slicni produzni kabel ok rjesenje za napajanje Pi-a sa spojenom periferijom. Vec sam upoznat s potrosnjom uredaja, koristim ga mjesecima, imam 2A punjac samo za njega, sve radi ok ali mi se ovaj produzni ucinio zgodnim jer onda mogu spojiti usb kabel direktno u njega. Ionako moram kupiti produzni kabel, pa radije dam koju kunu vise i kupim kvakvo nesto sto ce mi vjerojatno biti dovoljno i za Pi4 kad izide jednog dana i ne moram vise brinuti duze vrijeme o dodatnim adapterima.
Znaci, ovo pitanje je postavljeno sa strane kvalitete takvog IKEA kabla. Da li moze isporuciti realnih 2600 mA ili je klase jeftinih ebay punjaca od 2$ na kojima pise 2A a realno ne daju niti 1A. Ovakve je nazalost moj prijatelj narucio i sad mu skupljaju prasinu. Bilo bi mi korisno ako ga netko ima i koristio je USB konektore na njemu.