Citiraj:
Autor darkydark
Članak ti se neda tražiti kad ne postoji.
Zakon jasno razlikuje neispravnost i nedostatak.
Na FAQ se nemoj pozivat jer nema nikakvu pravnu težinu. Bio on na stranicama ministarstva ili ne.
Jesi ti uopće svijestan kakva bi to bedastoća bila da ako nekaj zvekne u roku 6mj da možemo samo tak pare tražiti natrag...
Sent from my D5803 using Tapatalk
|
gle ok, neupucen si, ok, ali nemoj govoriti na temelju "osjecaja"!
stvar je skroz razumna ako malo zrelije razmislis i sto je najbolje funkcionira vec godinama :
https://www.google.hr/?client=firefo...seci&gfe_rd=cr
ljudi ovo mogu koristiti i trebaju koristiti , i ne odvracaj ih zato jer si neupucen .. pa makar i da je rupa u zakonu, a nije!
nisam upucen kao old iggy , ali s obzirom da sam do nedavno bio voditelj hrpe ducana (nedavno sam se napokon maknuo iz maloprodaje

) bio sam prisiljen uputiti se da znam komunicirat s kupcima koliko toliko argumentirano kad vec nisam pravnik , a ljudi se pozivaju i na prava koja postoje i koja ne postoje
u ovom slucaju zbog dobrobiti potrosaca ja da sam na tvom mjestu bi izbrisao svoje postove

jer nadam se da ce iskoristiti pravo koje svakako imaju
ne tako davno je i na tvu bio slucaj kad se tip zalio zbog ves masine par mjeseci stare, ona emisija potrosacki kod, pa je sve bilo rijeseno bas kad se pozvao na ovaj zakon uz naravno pomoc udruge potrosac i najbitnije medija koji su odlican katalizator za rjesavanje problema kupaca "na obostrano zadovoljstvo"