Citiraj:
Autor Drug Brko
Nakon prospavane noći te nekoliko pivi kao anestezija prije spavanja, gledam sada malo "štampu".
Kakvi su to gomolji od ljudi, kakav je to mulj i talog ljudskog roda u vidu "novinara" u viru spodobe Alača i "portala" na kojemu gljivi.
Eminentni stručnjak koji je zaplakao kad mu je Šuker oteo skupocjenu Nokiju X1 prošle godine u prostorima HNSa kojeg on bojkotira. A nasro je 150 članaka u zadnjih 10 dana.
Koga boli kurac tko sjedi u loži? Pa nisu ti dečki jučer igrali za njih "ložače" ni za transfere, nego za nas i za sebe. Ovako se borili i trudili nisu ne pamtim otkada do sad ovog prvenstva bez obzira što su Turska i Češka bile u pitanju.
Čaćić možda nije doktor nauka i vrhunski taktičar, ali dečki su ekipa. Jel to on napravio od njih, ne znam. Nije ni bitno.
Samo me jako žaloste ti pokušaji umanjivanja sinoćnje pobjede, pokušaj opravdanja Španjolske da su oni izgubili a ne da smo mi pobjedili i bežanija od pobjede usmjerivanjem svog "bojkota" prema ložama.
Razbili smo ih. 3 boda su tu. Prvi smo u grupi i gazimo sve dalje.
Kome to smeta - nataknite se na tvrdoga.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
|
Da smo država koja drži do sebe takvi "portali" i "novinari" ne bi imali što tražiti u javnom prostoru.
Jer, ruku na srce, oni jedino što rade šire mržnje među hrvatima.