Citiraj:
Autor BladeRy
Problem svih T9 krstarica je MM. Ok je ako si top tier, i imas T7-8 na kojima se izivljavas. Al kad je sa druge strane T10 tipa Yama koji ne jebe tvoj angle 2%, il Zao palikuca, Hindy sa Ap, DM sa AP i reloadom il Moskva sa railgunovima i odjednom je situacija puno drukcija.
Za T9-10 borbe je glavna stvar kamuflaza i sto manji detection rating i najvaznije, znat kad disengageat.
|
Mislim da t8 krstarice imaju puno gori MM....meni skoro u svakoj partiji bar 4 t9 i t10 brodova a znam biti često i najniži tier dok oko mene sve t9 i t10. A to je puno gore nego biti t6 brod u t7-8 partiji...
EDIT: maloprije u ranked u Bljeski...rokam tako s daljine po svemu i onda naletim na drugu bljesku....skinem joj 70% hp a....lik upali dim a ja nastavim za njim..dodgam torpeda i opet mi se pojavi opalim novu salvu i ostane na sasvim malo HPa...i onda skužim opet salvu torpeda ali iz nekog razloga nisam krenuo na vrijeme dodgat..i rokne me...a nisam ni upalio dim iz isto nepoznatog razloga...i onda skužim da je to bio Flamu...
hehehe